ממתיק סטיוויה

חדשות כיפה רבני כושרות 13/03/16 11:50 ג באדר ב'

שאלה

שלום וברכה

רכשתי טיפות ממתיק סטיוויה הנושא את השם כרם-טבע של בריאות ומיוצר עיי א.מ.ב האוצן 1 רמת בית שמש בהכשר הרב רובין,בהנהלת ההכשר אמרו שלכאורה הוא אינו מבושל הפנו אותי למשגיח המוצר בשם שמעון הנייד 0504133334

שאלתי לגבי שימוש בשבת,הוא אמר שהמוצר לא מבושל.שאלותי-איך למעשה ניתן להשתמש בשבת בטיפות אלו?

תודה רבה ושבוע טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

http://www.kosharot.co.il/show.asp?id=71051

מצ"ב הדרכה הלכתית בנושא

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן