איפה הוא? איפה הזיווג?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 17/02/16 18:38 ח באדר א'

שאלה

היי

אני מרגישה שאני מוכנה להתחתן ואני מאוד רוצה למצוא את הזיווג הטוב שלי

והנכון בשבילי

יש לי המון מחשבות על הנושא הזה שאני ממש מוכנה וממש רוצה למצוא אותו אך הוא לא מגיע .

אתה יודע מה אפשר לעשות או שפשוט לחכות?

תשובה

לק"י

שלום רב
ראשית, welcome to the club, ולא, לצערי אין הנחה לחברי המועדון.
מה הכוונה?
במועדון אין הטבה שבגלל שיודעים אז הבחור ישר מגיע, או להיפך.
אני יודע שזה קצת מבאס, אבל נראה לי שאת זה את כבר מבינה כי באמת קלעת למטרה בשאלה הנפלאה שלך כשאת שואלת איפה את יכולה להיות אקטיבית ואולי איפה לחכות לשירות לקוחות.
אז אחרי הפתיח הזה אפשר קצת לצלול באמת לתוך הדברים.
בחיים אנו יודעים שיש דברים שהם בגבול הכוחות שלנו, אך מודעים שגם הם מוגבלים ויש דברים מחוץ לגבולות הללו.
בתוך גבול הכוחות שלנו יש לנו כמה כלים אדירים שפונים למעגלים שונים.
א. המעגל האלוקי - דברי אליו מתוך עומק הלב ותתפללי. תתפללי שתמצאי את הזיווג הנכון, בזמן הנכון, בצורה הנכונה ובקלות, בלי יותר מידי כאבי לב בדרך. תתפללי על האדם עצמו ותגלי בעצמך מה את מחפשת באמת.
ב. המעגל החברי - תגששי אצל חברות ומכרות לגבי בחורים ותקלי מעט על הנסיך מעל הסוס הלבן למצוא את הארמון הנכון עם הנסיכה הנכונה. אם יש גם בנים שאת מכירה תפני אליהם, וכמו עם החברות - בצורה צנועה (בנים, זה גם נכון אליכם!).
ג. המעגל הציבורי - לא בקטע השחצני, אבל לפעמים כמה פירורי לחם יכולים לעזור לבחור למצוא את שאבד לו (ולא כי את אבודה) ותוודאי שאנשים יודעים מי את ומה את מחפשת כדי שיוכלו להציע לך הצעות בעצמם או על עצמם.
אלו עצות קצרות אך עמוקות, ואם תרצי יש עוד כמה.
אני יודע שזו תהיה תקופה לא הכי קלה, גם אם הבחור הראשון יהיה לנסיך שלך, ואם יש עוד שאלות בנושא זה או בנושאים אחרים את תמיד מוזמנת לפנות אלינו.
הרבה הצלחה וברכה,
נתנאל
netanelweil@gmail.com