ניתוח ולידה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/02/16 10:31 ח באדר א'

שאלה

שלום לרב,

אישתי צריכה ללדת בעזרת השם בעוד כחודש וחצי אך באזור המשוער של הלידה קבעו לאמא שלי ניתוח כבר נדחה הרבה פעמים ואי אפשר לדחותו. רציתי לשאול את הרב שאם זמן הלידה יצא באותו זמן שאמא שלי עוברת ניתוח מה עלי לעשות? מצד אחד אני רוצה לתמוך באישתי בזמן הלידה ומצד השני לתמוך באימי. איפה להיות אם זה יצא באותו זמן?

תודה מראש

תשובה

ב"ה

שלום.

תתפלל כבר מעכשיו שהכל יעבור בשלום ובקלות וממילא הם לא יצטרכו את התמיכה שלך. אלא רק את הביקור והפרחים..

ועיין גם בתלמוד במסכת קידושין דף לא עמוד א "אבא אומר השקני מים ואמא אומרת השקני מים איזה מהם קודם? וכ"ו והתירוץ של רבייהשוע שם...

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.