ריקודי בטן - מחול מזרחי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 11/02/16 13:16 ב באדר א'

שאלה

שלום רב,

אני חוזר בתשובה ואימא שלי רוקדת ריקודי בטן (הקרויים גם מחול מזרחי). ביקשתי ממנה שתפסיק לרקוד מול קהל בשל העובדה שזה לא צנוע בגלל שהיא לובשת בריקודים האלה רק חזייה עם נצנצים וחצאית. (הבטן חשופה). תוכל בבקשה לגבות אותי במאמרים הלכתיים (אם יש)? מחכה לתשובתך,

אורי

נ.ב. אני גם כותב ספר על הלכות נשים, תעזור לי בבקשה עם ההלכה הזו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אסור מדאורייתא.
מקורות תוכל למצוא בגמרא ובראשונים למכביר. אין לי פנאי להאריך לצערי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן