נדר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 07/02/16 15:33 כח בשבט התשעו

שאלה

מה עושים אם טכנית אי איפשר לקיים שבועה?

נשבעתי באם הכל יהיה בסדר עם התינוק שלי

בהריון היה חשש לבעיה בעובר

ברוך השם הכל תקין

שאתרום את שיערי לחולי סרטן אך לא הייתי מודעת ל2 מגבלות

1. האורך שלי קצר מדיי

2. הוא עם פסים

שניי אלו מונעים ממני ךקיים שבועתי מה אןכל לעשות ????

מרגישה מוטרדת מכך מאוד

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

את מוטרדת בצדק. אין להישבע בלי לבדוק על מה נשבעים!

מכל מקום יש פתרון: תצבעי את השער בצבע אחד ותגדלי אותו עד שיהיה באורך המתאים, אז תתרמי.
אולי תחפשי מישהי שיש לה שער ארוך ותבקשי ממנה לקנות את השער כדי לתרום אותו לחולי סרטן. אפשר שאם תשלמי לה סכום הגון והיא תדע את המטרה היא תסכים לכך.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן