חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/02/16 03:56 כו בשבט התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

חלמתי שיש חתולה שנכנסת לבית שלי הוצאתי אותה שלוש פעמיים והיא יצאה חזרה בפעם הרביעית כשהחזקתי את הבן שלי בידיים ותפסתי אותה פחדתי שהיא תשרוט אותי והנחתי את הילד שלי על הרצפה והוצאתי אותה מהבית הדלת נשארה קצת פתוחה והיא ממש דחפה את הדלת כדי להיכנס לתוך הבית ונלחמתי איתה בדלת כדי שלא תצליח להיכנס עד שהצלחתי לסגור את הדלת

אשמח לדעת מה אומר החלום

תודה על תשובתך

תשובה

שלום וברכה

חלומות מפוענחים על ידי מי שחלם אותם.
החלום אומר את מה שאת מוציאה ממנו, ומכוונת ממנו.
שאלי את עצמך - מה החלום אומר, מה הרגשת בשעה שחלמת את החלום הזה, ולאן החלום הזה מוביל אותך.
חכמינו אמרו כי ״כל החלומות הולכין אחר הפה״, כלומר: הרבה מאוד תלוי בשאלה לאן את עצמך תלכי בעקבות החלום ותוליכי את החלום ביחד אתך.

כל טוב ושבת שלום