go hartk

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/02/16 19:02 כד בשבט התשעו

שאלה

שלום הרב

יש לי רעיון להכנת אתר אשר עוסק ביהדות ועוזר לאנשים להבין יותר טוב את הצד שלנו בדרכים שונות לא רק מבחינה אמונית והלכות אלא גם מבחינת המוסר היהודי ועד איפה אפשר למשוך את החבל בלי לפגוע בצורה כל כך משמעותית בעם שלנו ורציתי לשאול האם רעיון זה רלוונטי שכדי להשקיע בו .

בתודה

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על המגמה ועל הרצון.
קשה כמובן לשפוט מראש אתר שאין אנו יודעים עליו כלום.
ישנה אכן חשיבות גדולה מאוד להבין את היהדות על בסיס המוסר המיוחד, הדילמות עד לאן ניתן למשוך את החבל וכדו׳. הדבר חיוני גם כלפי פנים - שכן שאלת האמונה והמוסר מטרידות אנשים רבים, וגם כלפי חוץ - שכן ישנה חשיבות גדולה מאוד לכך שהגויים יאמרו ״רק עם חכם ונבון הגוי הגדול הזה״.

כל טוב ויישר כוח על המגמה