צריך עזרה - עצה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 22/01/16 13:30 יב בשבט התשעו

שאלה

שלום,

אני לא אזדהה בנתיים מכיוון שאני לא בטוח עוד בכלום, אני ממש מבולבל, מהתאריך הראשון לינואר התחילו לי מלא חלומות, או חזיונות אני לא בטוח איך לקרוא להם.

בחלום אחד ראיתי את העולם שלנו הרוס, ראיתי מוות, ראיתי דם ומלא גופות וריק (חלל שחור וריק, בלי כלום), ובחלום שני (יום אחריו) ניסיתי שלא לחשוב על זה כל היום אבל בלילה כשהלכתי לישון ראיתי עולם אחר, עולם "גן עדן" עולם מושלם שאנחנו חיים בו.

אני לא בטוח למה ראיתי ואם זה פנטזיה או שזה מסר, בלי שום קשר לחלומות בזמן האחרון מלא דברים קורים לי, כלומר מלא צירופי מקרים מוזרים שקשורים למשיח, אני לא אומר שאני הוא אבל באחד מן הצירופי מקרים זה שהחלומות וכל הדברים המוזרים שאני חושב, בין אם זה על עם ישראל ובין אם זה על העולם, גיליתי שהנבואה אומרת בעד חג סוכות השנה המשיח צריך להגיע, אני ניסיתי לשאול בעוד פורומים ועוד לא סיפרתי לאף אחד על זה אבל בפורומים האחרים מה ששלחתי לא נשלח כיאילו אלוהים לא רוצה שאני אספר עדיין.

אני חייב עצה או עזרה לגבי זה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה שום דבר,

לא להתרגש מחלומות ומהרגשות,

היום אין נבואה,

ואם ה' רוצה לומר משהו הוא פונה לגדולי עולם בעלי רוח הקודש ולא לכל אדם.

בברכה,

דני ארגמן