נכנסתי להדרכה - איך לבנות פעולות מוצלחות?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 23/11/15 16:18 יא בכסלו התשעו

שאלה

שלום!

נכנסתי להדרכה לפני כחודש ואני מדריכה של כיתות ח'.

קצת מסבך אותי הנושא של הפעולות,אני לא יודעת איזה נושאים של פעולות לעשות להן ובכלל איך בונים פעולה.

אני מעבירה להן פעולות והן יוצאות ממש קצרות-אני מדריכה של גיל גדול ומכניסה להדרכה בע"ה ואני רוצה שיהיה להן את הכי טוב ואעשה באמת את השליחות ושהנושא של הפעולות לא יהרסו כביכול את ההדרכה.

אשמח ממש לעזרה בנושא זה

תודה מראש.

תשובה

שלום לך

ראשית, כל הכבוד על התפקיד - כדאי מאד להתיעץ עם המדריכים הקודמים, לקבל מהם רעיונות וכדו'.

את מוזמנת לעיין בתשובה שלנו כאן:http://www.makshivim.org.il/ask_show.asp?id=179850 אנחנו מאד מקוים שהיא תעזור לך

חברים מקשיבים