נענע לא ''גוש קטיף''

חדשות כיפה רבני כושרות 23/11/15 15:30 יא בכסלו התשעו

שאלה

שלום, קנינו נענע שלא גדלה תחת פיקוח הלכתי.

האם בדיעבד יש אפשרות להשתמש בה לאחר השרייה וניקוי?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם רוצים לאכול את העלים (למשל בסלט המכונה "טבולה")- אז רק אחרי בדיקת בעין מול מקור אור, וכמובן לאדם הבקי בבדיקה.
אם רוצים רק את הטעם שלו, למשל לשים בתה- אז ראוי ונכון לסנן את המשקה או להסתכל היטב במשקה וכמובן גם זה בתנאי שהבודק הוא אדם הבקי בבדיקה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן