רוצה להפסיק לקנא

חדשות כיפה חברים מקשיבים 22/11/15 00:35 י בכסלו התשעו

שאלה

אוקי קודם כל תודה ענקיתתת על כל הטאאוב שיש באתר הזה!!!!!!!:)

אז ככה יש לי בעיה שאני מנסה להתגבר עליה ולא מצליחה!! הקינאה!

פשוט קשה.. כמה שאתה עובד על זה ומשתדל זה פשוט קופץ.

נגיד לחברה שלי היה טוב היום אז אני יקנא ויגיד "אוף היה לה היום כיף".. ולאאאא אני ממשששש לא רוצה להיות כזאת איכסססס!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא מאמינה על עצמי!

באלי פשוט לשמוח איתה על זה שהיה לה היום טוב ושמח!!

פשוט לראות הכל בעין יפה וטובה! איך עושים את זה??? וממש תודה!:*