חברת עלים ירוקים

חדשות כיפה רבני כושרות 08/11/15 14:57 כו בחשון התשעו

שאלה

חברת עלים ירוקים מוזכרת באתר ובמוקד הטלפוני של כושרות כחברה מומלצת. בעדכון הכשרות האחרון של הרבנות הראשית כתוב שהוסרה הכשרות מחברת פ.ט. עלים ירוקים שמייצרים ירקות בפיקוח מחרקים

תשובה

החברה שמופיע בפירסום של הרבנות היא חברה אחרת בשם פ.ט. עלים ירוקים וטריים, ומןפעי על המוצר הכשר של רבנות אזורית לב השרון.
העלים המופיעים ברשימת המעודפים הם של חברת עלים ירוקים למהדרין עם הכשר של רבנות חוף אשקלון והרבנות ירושלים.