הררכיה ברשימת המומלצים

חדשות כיפה רבני כושרות 04/11/15 14:36 כב בחשון התשעו

שאלה

שלום רב,

ראיתי את רשימת המומלצים של כושרות. יישר כוחכם.

שאלתי היא:

האם יש הררכיה בין הכשרויות השונות בתוך רשימת המומלצים ואם כן מהי (כלומר, מהו ההכשר המהודר ביותר, מהו ההכשר השני וכו')?

תודה רבה

תשובה

כמובן שברשימת הבשר והעופות הבד"צים שוחטים יותר המתינות ועושים יותר בדיקות וכו'(והמחיר בהתאם לכך) . אבל גם המשחיטת של הרבנות המופיעות שם הם כשר למהדרין.
ברשימת ירקות העלים כתוב מפורש שבכל החברות ברשימה העלים כל החברות יוצאות נקיות אחר שרייה ושטיפה אחת וכולם עומדים בתקן שאיריות ריסוס של מדינת ישראל.