נטיות הפוכות ונישואין

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 25/10/15 14:52 יב בחשון התשעו

שאלה

צהריים טובים, שלום רב.

קוראים לי נדב (בדוי), אני בן 18.5.

לומד בישיבה ומגדיר את עצמי דתי לאומי.

מאז שאני ילד (בערך מהבר מצווה) אני מרגיש שאני נמשך לבני מיני.

שאלתי בעבר (כשהייתי בן 15~) שאלת רב - ונאמר לי שאני עדיין צעיר ושדברים משתנים ככל שאני מתבגר.

לצערי הרב דבר לא השתנה מאז.

אני ממש רוצה להשתנות, להינשא לאישה ולהביא ילדים לעולם.

יש לי 2 שאלות, אשמח אם תוכל לענות עליהם בלי להעביר אותי לשאלות דומות שנשאלו בעבר באתר..

*יש בי רצון עז להינשא לאישה. השאלה היא האם זה מוסרי לצאת ולהתחתן עם אישה מבלי שתדע שנטיותיי הפוכות?

*האם יש אפשרות לעשות טיפולי המרה באופן אנונימי /דיסקרטי.. מבלי שאף אחד מקרוביי /חבריי ידע על כך?

המשך יום טוב ותודה רבה רבה!! עבודת קודש אתם עושים.

תשובה

שלום

אני מבין לליבך, ומחזק אותך שלא לעבור על איסור ולא לממש את נטייתך.
עדיין עודך צעיר, אל תקבע לעצמך נתיב בתחום הזה כאילו אתה בעל נטיה הפוכה. המבוכה המינית יכולה להשתנות במשך הזמן בגיל צעיר כזה.

לשאלותיך-

א. מותר לצאת לשם נישואין, אולם אם אתה רואה שאין משיכה לנשים כלל ורק לצד הזכרי, אזי בשלב מסויים לפני החלטה על נישואין עליך לומר את האמת הזו למי שאתה יוצא עימה.

ב. יש אפשרות, פנה לארגון עצת נפש

בהצלחה