שינוי שם

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/10/15 18:37 יא בחשון התשעו

שאלה

ערב טוב ושבוע טוב כבוד הרב,

אני לא דתיה , אבל חשובים לי מאוד עקרונות הדת.

אני פעם ראשונה באתר ואני לא יודעת אם זה בסדר לשאול אותך או הייתי צריכה לפנות למישהו אחר.

אני בת 25, נולדתי בארץ וכשהורי עלו לארץ מבריה"מ לשעבר נולדתי אחרי שבוע, והם הלכו לסופר סת"ם כדי למצוא לי שם עברי, וקראו לי מעין .

כשהתבגרתי לא התחברתי לשם, ועל דעת עצמי אמרתי לכולם לקרוא לי מאיה, ומאז זה ככה, לא רשמי בת.ז ,הקרובים עדין קוראים לי מעין, במסמכים רשמיים אני מעין, אבל רק בחבר'ה אני מאיה.

התחלתי עבודה חדשה , ואנשים חדשים שעוד לא מכירים אותי, מתלבלים ולפעמים קוראים לי מעין, והתחלתי לחשוב על זה ולהתחרט, שאולי כדאי להשאר עם השם שהוריי הביאו לי והתאמצו למצוא, ולהצליח להתחבר אליו מחדש, שמעתי גם שהחלפת שם מביאה מזל רע לעתים, ואולי אני אשמע קצת מגזימה אבל אני חושבת שאולי יש סיבה שעד עכשיו לא הייתה לי זוגיות בריאה .

אשמח לדעתך כשיהיה לך זמן,

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא לשנות שם.

לא בגלל השינוי יש לך עיכוב בזוגיות, צריך לבדוק אפיקים אחרים.

בברכה,

דני ארגמן