רוח רוצה להכנס בי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 18/10/15 19:44 ה בחשון התשעו

שאלה

לכבוד הרב,

שלום!

לפני יום- יומיים היה לסבא שלי זכרונו לברכה אזכרה ( היה איש צדיק מאוד) , לפני יום חלמתי בלילה שאני בהריון ושאני בחודש תשיעי , ורוח רודפת אותי ורוצה להכנס לגוף שלי על ידי כך שהיא תדע לי ביד, וכל החלום החבאתי מתחת לבגדים את הידיים. ואז שאלתי את הרוח למה היא רוצה להכנס דווקא אליי , יש המון אנשים מסביבי, והיא אמה שאני מהמשפחה של סבא שלי , וסבא שלי עשה לה משהו והיא רוצה להתנקם על ידי כך שתיקח את הגוף שלי, ואז ילדתי את הבת שלי בחלום( במציאות אני רווקה ולא בהריון) והיא אמרה לי שאם אני לא אתן לה להכנס אליי היא תכנס לבת שלי, בחלום לא היה אבא לתינוקת ולא ידעתי איפה המשפחה שלי אז לא הייתה לי ברירה והחלטתי שעדיף שהרוח תיכנס לבת שלי ולא אליי ,כי אין מי שיתפל בה אחר כך , ואני גם אוכל למצוא דרך להוציא ממנה את הרוח. והרוח נכנסה לתינוקת . והתעוררתי מיד , היה בוקר והבחנתי שהיה לי סימן מכה כחול ביד בדיוק איפה שהרוח בחלום רצתה לגעת בי.

אני לא יודעת מה החלום הזה אומר? ומה אני צריכה לעשות?

אבל אשמח לתשובה ,

יום טוב, ותודה מראש!

תשובה

שלום

אינך במדריגה לקבל חלום שיש בו אמירה אלוקית כיוסף וכאמוראים, אלה דמיונות הנפש.
לכן להתעלם, ולהמשיך בתפילה ובעשיית חסד כמו תמיד. שומר ד' כל אוהביו.

כל טוב