התאמה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 11/10/15 17:56 כח בתשרי התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב!

לפני חודש התחלתי לצאת עם בחור כיף לי איתו ואנחנו מדברים על חתונה הבעיה היא שהשמות שלנו לא מתאימים עפ"י הקבלה האם יש לזה חשיבות?

בתודה מראש

תשובה

לשואלת שלום רב.
כשאני יצאתי עם מי שנהייתה אח"כ אשתי, לא ביררתי בכלל אם שמותינו מתאימים. מה שלימדו אותי שהשאלה היא אם המידות (תכונות) מתאימות, אם האופי מתאים, אם החלומות והשאיפות מתאימים, וכן אם נוצר קשר נפשי. את כל השאר מתאימים באמצעות אהבה גדולה, עמל ותיקון המידות.
אם בכל זאת ביררת וזה מטריד אותך, אני מציע לשאול רב גדול שמבין בקבלה.
בברכה
אפי קיציס