בוא המשיח

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 01/10/15 16:19 יח בתשרי התשעו

שאלה

בס''ד

שלום כבוד הרב,

אני מעוניין לשאול האם בוא המשיח יגיע בדיוק בתאריך י' בטבת התשע''ו

ולפי התאריך הלועזי ב22.12.2015.

אני יודע את המידע הנ''ל על פי הסרטון הבא: https://www.youtube.com/watch?v=fPnY4dY4JnA

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מי שמציג סרט כזה עלול לגרום חילול ד' נורא ולכפירה חמורה שהרי אנחנו אמורים להאמין בו: 'בכל יום שיבא'.
לאחר שראית את הסרט יש חשש ששוב אינך מאמינה שהמשיח יבוא מחר או מחרתיים - את עכשיו בעמדה של כופרת בביאת המשיח בכל הימים לפני י' בטבת תשע"ו!

אני לעומתך מאמין במשיח - בכל יום שיבוא לפני ואחרי עשרה בטבת.

דילוגי אותיות וכיו"ב לא מוכיחים דבר.
שמעתי שגם אוה"ע עושים חשבונות דילוגים בתנ"ך ומוכיחים בהם דברים לשיטתם...

אנחנו לא חיים למען ביאת המשיח אנחנו חיים כדי לעבוד את ד'. נעבוד את ד' במסירות היום ובמסירות בבא המשיח במהרה בימינו אמן.