פגישה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/09/15 19:47 יג בתשרי התשעו

שאלה

לפני 18 ימים נגשתי לבחינה באנגלית וכשסיימתי הלכתי לתחנת אוטובוס כדי לחכות לאוטובוס ותוך כדי שאני מחכה הגיע בחור נחמד לתחנה שגם ניגש למבחן.

ותוך כדי זה שאנחנו מחכים התפתחה שיחה בין שלושתנו (הייתה בחורה נוספת שחיכתה לאוטובוס) על המבחן ואותו בחור עשה עליי רושם ממש טוב.

ומרוב דיבורים על המבחן שכחתי אפילו לשאול אותו איך קוראים לו

ועכשיו אני רוצה לפגוש אותו שוב כי מאותו היום של המבחן הוא לא יוצא לי מהראש ואני לא יודעת מה לעשות?

והאם יש תפילה /פרק תהילים מסוים שבו אפשר לבקש לראות שוב את אותו בחור?

לתשובה אודה!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כל פרק תהלים וכל תפילה כנה טובה לעניין זה.

אפשר להיות מעשיים יותר ולחפש מכרים משותפים? להתעניין במקום בו הבחור לומד?

בהצלחה!