עבודה בראש השנה.

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/08/15 11:54 טז באלול התשעה

שאלה

שלום.

לפני כארבע חודשים ב״ה נולד לנו בן שני. אישתי לא בקו הבריאות ולכן אנחנו נעזרים במטפלת שהיא גם שכנה שלנו, בתמורה לתשלום כמובן.

האם מותר לבקש ממנה להגיע בראש השנה, כדי שאני אתפנה לתפילות בבית הכנסת וזאת בידיע שהיא מקבלת תשלום עבור השהות בביתנו?

בתודה מראש.

רפאל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מותר, אך לשלם לה את שכר השבת בהבלעה, דהיינו מגולם בשכר על שעות אחרות שעבדה בביתכם ביום חול.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן