לספר לבת הזוג על העבר שלי?

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 30/08/15 16:06 טו באלול התשעה

שאלה

שלום אני בן 25 עד לפני כ3 נפלתי במהלך שנתיים עם הפסקות במשכב זכר. ידעתי שעשיתי שטויות אבל סתם התלהבתי קצת מזה וגם חשבתי שלעולם לא אמצא בת זוג. לפני כ3 חודשים הכרתי מישהי ואנחנו כרגע במערכת יחסים. אני לא סיפרתי לה כלום. שאלתי את אחד הרבנים כאן האם לספר לה. הוא אמר שגלל שאני עושה תשובה מלאה שזה כפרת העוונות(יסורי המחשבה) אז אין טעם שאספר לה.

אני יודע שאם אספר לה אז ניפרד. היא לא תוכל לסבול את זה. אני גם מאוד אוהב אותה. אהבה ראשונה שלי בחיים. אני מרגיש חנוק וקרוע מבפנים עד כדי מצב שאני אומר לעצמי אני אספר לה ומה שיהיה יהיה. אבל אני יודע שאאבד אותה. לא יודע מה לעשות. זקוק לעזרה לא יודע למי לפנות. בבקשה תיתן לי מענה כי אני על סף דמעות. תודה רבה כבודו

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הדברים של הרב ששאלת, מקבלים חיזוק ממקור נוסף, עיין בקישור.
שים לב, מדגישים שאתה בטוח שלא תשוב לעולם לחטאיך:
http://www.hidabroot.org/he/question/24388