תיקון פגם הברית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/08/15 21:51 יא באלול התשעה

שאלה

שלום רב,

אני די נבוך לשאול את השאלה הזאת אבל אני מרגיש שאני לא יכול יותר.

לא מזמן הייתי שומר מרחק מהדברים האלו וזה לא היה מעניין אותי בכלל אבל עכשיו אני לא מצליח להסיר את הדברים הללו מהעיניים שלי.

אני מנסה להפסיק ואני ממש אבל ממש רוצה להפסיק עם זה כי אני לא יכול כבר אבל אני צריך שיטה או דרך או כל עזרה אחרת איך להיפטר מזה אחת ולתמיד.

אני מפחד שנכנסתי לדרך ללא מוצא ושאי אפשר כבר לצאת מזה ושלעוון הזה אין תשובה.

אם אפשר לעשות תשובה הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה כדי לצאת נקי על העוונות שאני עושה בנושא הזה ואיך נפטרים מזה.

יש לציין שאני אדם דתי ברוך ד ואני מקפיד לעשות מצוות אך בדבר הזה אני לא מצליח עז מה עושים?

בתודה,פלוני

תשובה

שלום וברכה

הבה נפתח בבירור משותף של הסוגיה:
האם תוכל לשתף בתשובה לשאלה מה אתה רואה מול העיניים כשאתה שואל שאלה זו ?
כלומר, לאיזה סוג תשובה אתה מתכוון ? מה עשויה להיות דרך התשובה והתיקון של שמירת הברית ?
אולי אם נמצא ביחד קצה חוט – נוכל להתקדם.
אתה מוזמן לכתוב מחדש, ונתקדם ביחד.
כל טוב