חלןם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/08/15 17:38 ו באלול התשעה

שאלה

בעלי התאבד לפני כ3 חודשים.האם יש סיבה לכך שאיני חולמת עליו?אציין כי אני מאוד כועסת עליו ומאוכזבת ממנו כי השאיר לי חובות על שמי כשהבטיח שלא יעשה כך

..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אוי....
כואב הלב לקרוא על כך.
אין אנו יודעים מתי מופיעים אנשים בחלומנו, ואנו גם לא יכולים "להביא" אותם לחלום.
לעתים דווקא כשחושבים עליהם הרבה - הם מופיעים בחלום, ואין אדם חולם אלא מהרהורי לבו".
ולעתים - להפך.

אני מקווה שתמצאי מזור לעצמך, גם לחובותייך וגם להתלבטות הפנימית בדבר שאריות היחסים עם בעלך.

כל טוב ושנה טובה ומתוקה ממש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן