תגובה לתשובה לשאלה שלי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 04/08/15 11:48 יט באב התשעה

שאלה

אל אם מקפידים מאוד על הלכות ייחוד, אז אין בכלל חשש לשמירת נגיעה לא? ובכל מקרה גם אם נרצה אז שנ. הבאה לא נוכל כלכך להיפגש כי היא בפנימיה באולפנא ואני בפנימיה בישיבה, בנוסף ללימודים אקדמיים ששנינו עושים, אז זה כנראה בטוח ישאר רק בקשר של הודעות. אנו ממש רוצה להמשיך את הקשר כי הוא עזר לי מאוד בעבודת ה'.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אני לא יכול לומר לך מה יקרה במקרה שלך.
אני יכול לומר לך שעכשיו כשאין קשר אפשר להחליט שתשמרו ייחוד, אבל אחרי שתכירו כמה חודשים המשיכה ביניכם עלולה להתגבר על הרצון לשמור ייחוד...
אולי אצלך זה לא יקרה אבל אצל רבים מאוד מאוד זה קורה!
כך גם כשמכירים ואוהבים, אי אפשר להיות רק בקשר של הודעות ואז נפגשים וכו'

חזק ואמץ!