תפילות תודה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/08/15 04:22 יט באב התשעה

שאלה

לפני שבוע בערך החלטתי שאני מתנצלת בפני ה׳. כבר הצגתי שאלה על כך פה, שאיבדתי את אמונתי בקב״ה מכיוון פציעת אחי אך האמונה שלי לא נעלמה לגמרי אך החילונות נעשה חלק ממני. לאט לאט אני מתחזקת שוב, אך אני לא יודעת מה אני אמורה להתפלל ובאיזה שעות, אולי נשמע קצת מגוחך אבל זאת האמת.

בינתיים כל לילה אני מתפללת תפילת תודה לאלוקים ומרגישה שזה עושה לי טוב. אם תוכל לרשום לי כאן על המצוות הנעשות, אך בהתאם לנערה מסורתית שנמצאת בביה״ס חילוני אשמח.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בבוקר לומר מודה אני ושאר ברכות השחר, בתחילת הסידור.

אחרי שאוכלים לחם מברכים ברכת המזון.

להתרגל להודות לה' על כל דבר שנותן.

להתרגל לעשות כל יום טובה לאדם אחר.

בברכה,

דני ארגמן