בעיות ושלום בית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/07/15 01:38 יג באב התשעה

שאלה

לילה טוב

יש לי המון בעיות בבית הן בעלי והן עם ילדי , ישנו רעש תמידי בבית ותחושה של אי שקט ומנוח אני ובעלי רבים המון. הוא אינו רוצה ואינו תומך בבעיות ובצרכים שלי ושל הילדים הוא מעלם מהם ואינו מקשיב ישנה תחושה כאילו עינו של מישהוא צרה עלינו , דברים מתקלקלים בבית , הפרנסה באה והולכת וחומקת כאילו לא היתה הילדים מרבים בבעיות הן בשעות האכילה וגם כשצריכים ללכת לישון וזה מלווה בבכי וצעקות בעלי כשנמצא בעבודה ואני מדברת איתו בנייד נשמע מחוייך והכול בסדר ואיך שנכנס לבית מתחילים ויכוחים ורעש , משהוא לא בסדר אני רוצה גם לציין יש לנו שלושה ילדים שיהיו בריאים, כשילדתי את הבנות עברתי גם כל מיני חוויות רוחניות מפחידות שבעקבותן בדקנו מזוזות והחלפנו אך בכל זאת הכול מתפרק , כרגע הכול על כתפי ואני מוותרת המון בשביל שלום בית אך פוחדת שמה אתעייף והכול יתפרק , אני זקוקה לעזרה

תודה ולילה טוב

תשובה

שלום

אני מבין לליבך ושותף לכאב.
בעיה פנימית צריכה פתרון של הכירות מעמיקה. לשם כך, פנו למטפלת זוגית מקצועית ויראת שמים על מנת שתסייע לכם בסדרת מפגשים. זוהי עבודת השם שלכם כזוג עכשיו, והיא קודמת למכלול הצרכים האחרים.

בהצלחה