תיקון לאכילת תולעים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 28/07/15 15:32 יב באב התשעה

שאלה

לכבוד הרב !

בטעות אכלתי היום חרובים והתברר בקצוות שלהם היו תולעים

אולם לא הכנסתי את החרובים לקיבה רק טחנתי את החרובים

בשיניים כמו ממתק והוצאתי את זה מהפה בלי להכני לקיבה

כלומר הכנסתי את החרוב לפה ויכול להיות היו שם ביצים של תולעים בטעות

האם צריך לעשות תיקון מיוחד לגבי זה ?<

מה התיקון לזה ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

להבא להביט במה שאוכלים, ולחשוב דרך פריזמה הלכתית ולא רק גופנית. דהיינו, מה כללי האוכל ולא רק מה טעם האוכל.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן