מים מהמצבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/07/15 21:06 י באב התשעה

שאלה

שלום, אבי נפטר לפני חודש והייתי מחוברת אליו מאוד. בשבת מלאו 30 לפטירתו והעלייה לקבר הייתה היום (ראשון). החלטתי ללכת לקברו גם ביום שישי בבוקר לבד.

היה יום חם מאוד וללא עננים, הייתה שמש ישירה עליי ועל הקבר. דיברתי עם אבא שלי והרגשתי כמו שהרגשתי בימים שבהם היה בחיים.

כשהתקרבתי לקבר כדי לשים אבן על המצבה הבחנתי בטיפות די גדולות של מים (קשה לי להאמין שזה היה טל כי השעה הייתה בערך 10 בבוקר והיה חם מאוד).

אני בחורה חילונית ולא מכירה את האמונה לגבי מים שיוצאים מהקבר אבל בספר שקראתי פעם על בחורה שהתחזקה היא הזכירה את התופעה. מה זה אומר? תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,

עייני בקישור להלן על מים וקברי צדיקים
http://www.rashbbi.com/מאמרים/רבי-שמעון-בר-יוחאי/סיפורי-מופת-וניסים-גלויים-מקבר-הרשב-י.html

אין לי מה להוסיף על כך.

באשר להתחזקות באמונה ושמירת מצוות, יש עוד הרבה מאוד סיבות טובות לעשות זאת.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן