אורות אליהו

חדשות כיפה רבני כושרות 16/07/15 23:32 כט בתמוז התשעה

שאלה

ראיתי רק עכשיו את רשימת המומלצים שלכם בנוגע לכשרות עופות. אני מפשירה כרגע עופות לכבוד שבת של אורות אליהו וזה מלפני שראיתי את התנערות הרב שמואל אליהו והמומלצים שלכם. מה לעשות עם העופות ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

כפי שהרב שמואל כתב.
הסרת ההמלצה היא מר"ח אב.
מה שנרכש לפני אפשר להשתמש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן