קיללתי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/07/15 17:12 יד בתמוז התשעה

שאלה

יש בעיה, בגלל שאסור לקלל את ה' אז בגלל שאני מפחד קיללתי במחשבה. בלי כוונה. אני בחיים לא הייתי מקלל בכוונה. בחיים לא הייתי אומר משהו רע על ה'. אבל בגלל הפחד אז אני חושב על זה.

מה אפשר לעשות? לבקש סליחה? כי אם אני אבקש סליחה אז אני אתחיל לפחד שוב ולעשות את זה שוב ושוב. אני שוב מציין, אני באמת לא מתכוון לזה ולא התכוונתי ומהדברים האחרונים שאני אעשה זה לקלל אותו.

מה אפשר לעשות?

אני מבקש עזרה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אם אין כוונה, אין למחשבות כפייתיות אלו משמעות. הנח לזה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן