ק"ש על המיטה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 28/05/15 16:07 י בסיון התשעה

שאלה

שלום רב,

אם אני מתפלל ערבית(במניין או ביחיד) בשעה מאוחרת מאוד, ומיד אח"כ הולך לישון, האם צריך או לא לקרוא שוב ק"ש על המיטה?

כמו-כן, אם נרדמתי באופן לא מתוכנן לשינת קבע, והתעוררתי אחי זמן רב

(נניחי כמה שעות)-גם אז בעצם אין טעם בק"ש על המיטה?

האם זה משנה אם התעוררתי לפני חצות או אחרי חצות?

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

א.כן
ב.ביום פטור, ובלילה חייב

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן