נפילות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/05/15 17:46 ז בסיון התשעה

שאלה

בס"ד

אני נופל הרבה בזרע לבטלה. לפני שנה זה היה ממש גרוע הייתי נופל 4 פעמים ביום אבל היום זה פחות גרוע,3 פעמים בשבוע שזה ממש שיפור אבל אני עדיין מדוכא מזה.אני כל פעם מוצא איך להעסיק את עצמי, אני התחלתי ללמוד דף יומי ואימונים ועדיין כל פעם שיש לי קצת זמן פנוי אני ישר פותח את המחשב ולא בכוונת תחילה אבל איכשהו אני תמיד מגיע לשם. יש לי מחשב בחדר ואין לי שום אפשרות להזיז אותו משם ואני לא יכול לבקש מההורים שלי רימון.אני ממש התחזקתי השנה. התחלתי לקום למניין, ולהתפלל שלוש תפילות ביום וללמוד גמרא ברצינות. אני כל כך מפחד, עוד מעט מגיע החופש הגדול ואני לא רוצה להגיע למה שהייתי לפני שנה, לא רוצה להרוס הכל. איך אני עובר את החופש?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אתה עושה בדיוק את מה שצריך לעשות,

לימוד תורה ופעילות גופנית,

אתה מתקדם יפה מאוד,

לקראת החופש חייב למצא עבודה או תעסוקת התנדבות,

תנסה להוריד תוכנת סינון מהרשת,

או מה שנקרא ווב חבר,

להתמיד בלימוד מוסר ולהתמלא בשמחה מדברים חיוביים.

בברכה רבה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן