שמירת נגיעה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/05/15 23:29 כז באייר התשעה

שאלה

שלום הרב,

שנה שעברה בשנת השרות שלי התנדבתי בבית חם לילדים בכיתה ו. זה ילדים שבאים ממשפחות רווחה וזקוקים להרבה יחס ואהבה עם זאת הם כן גרים בבית.

השנה יוצא לפגוש אותם פעם ב..

הדבר הראשון כשאני רואה אותם זה לרצות להביא להם חיבוק. לא כולם ככה אבל יש 2 ילדים שהם באמת כמו אחים שלי הקטנים. אני יודעת שהתשובה היא ברורה כשמש אבל יש איזשהוא אפשרות קטנה לכיף?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בדקתי מקורות שונים ותשובות בנושא - לא מצאתי פתח להתיר.
את יכולה לפנות לרבנים אחרים - אולי יש להם כוח היתר רב ממני...
אפשר וצריך כמובן לגלות חום ואהבה בדרכים אחרות: במילים טובות, במכתבים או פתקים משמחים, במתנות קטנות ובכל מה שהיצירתיות שלך יכולה להמציא.
בברכה!