מחשבה על מגע עם אישה נשואה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 11/05/15 17:37 כב באייר התשעה

שאלה

היי

אני כרגע פרוד מאשתי וברצוני לתאר מצב שקרה בעבר לפני מספר חודשים ודחיתי את הקשר הזה מבחינה מוסרית.

ישנה אישה נשואה שבעלה אינו יכול לספקה מבחינה פיזית,הוא נכה 100 אחוז.

אותה אישה שיש ביננו קשרי ידידות ומדברים על הכל,תארה בפניי שהיא נמצאת במצב נפשי קשה מאוד מכיוון שאין לה אפשרות למגע עם בעלה והוא אינו יכול לספק אותה.

אותה אישה חתרה למגע עימי וסירבתי לקשר איתה.

ברצוני לדעת מה אומרת ההלכה לגבי מצב כזה?

האם אותה אישה נגזר עליה לסבול?

תשובה

שלום וברכה

מדובר בשאלה קשה מאוד.
אמנם, בשל העובדה שהיא אסורה לחלוטין במגע מיני, מצד "בין אדם למקום" לא מדובר רק בהתלבטות מוסרית-אתית, כי אם במצב בו הדבר אסור לחלוטין.
על כן, טובה הדרך בה הלכת.

כל טוב והרבה חיזוק