רכז רימונים תוצרת שכם

חדשות כיפה רבני כושרות 14/04/15 01:08 כה בניסן התשעה

שאלה

הביאו לי רכז רימונים טבעי שמיוצר בשכם כלומר מיוצר על ידי ערבים ללא פיקוח .

יהודי,האם מותר לשתות את הרכז

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אין לצרוך מוצר ללא כשרות מסודרת. כל סוג של רכז עובר עיבוד ובדרך כלל מוסיפים לו חומרים נוספים הדרושים כשרות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן