פחד

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 09/04/15 00:27 כ בניסן התשעה

שאלה

יש מישהו שאני מכירה שיש לו חרדות הוא מפחד מכל מיני דברים אני לא יודעת בדיוק מה יש לו אבל אני יודעת שזה מאוד חמור אז חשבתי אולי פסיכולוגים לא יעזרו לו יש משהו בקבלה שיכול לעזור לו?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

קבלה לא עוזרת לכאב שיניים או לקוצר ראיה - מפני שאלו דברים גופניים שצריכים טיפול גופני:
רופא שיניים ורופא עיניים.
קבלה לא עוזרת לחרדות או לדיכאון מפני שאלו דברים רגשיים וצריכים טיפול רפואי.
אם את רוצה לעזור, תעודדי אותו ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר.

בשורות טובות