שז"ל למסורתי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 25/03/15 19:37 ה בניסן התשעה

שאלה

אני מסורתי מתפלל כל בוקר

איך אני יכול להימנע מהוצאת זרע לבטלה

קשה לי מאוד ואני נשוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

חזק ואמץ בתפילותיך בכל בוקר, זוהי מצווה חשובה מאד.
המאבק ביצר הזה הוא ע"י סור מרע ועשה טוב.
סור מרע- תעברו לאינטרנט מסונן, ותשתדל לא להביט בטלויזיה, ובמיוחד בדברים חמורים שיש שם. עשה טוב- לקבוע עיתים ללימוד תורה, עשר דקות בבוקר אחרי שחרית, עשר דקות בצהרים בארוחה, עשר דקות בערב לפני שאתה ישן.

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן