קריאת עלונים בשירותים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 02/03/15 12:02 יא באדר התשעה

שאלה

לכבוד הרב,

האם מותר לקרוא עלונים של שבת בשירותים, למרות שיש שם שו"ת אס אם אס?

בתודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

השו"ת שציינת אינו בגדר דברי תורה, אלא בידור תורני.
יש בזה בחינה של השפלת ערך התורה, והפיכתה למשפטי מחץ רגשיים שאין בהם עומק או פגישה עם נותן התורה, כפי שקורה בעמל התורה באמת.

יש מעט דברי תורה אחרים בעלונים אלו, ולכן אין להכניסם למקום כזה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן