אתאיסטים בארץ?

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 28/01/15 22:44 ח בשבט התשעה

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

אני חושב ששאלתי כבר את השאלה אבל אני לא בטוח אם היא נשלחה או לא, אז אנא מחל לי אם שלחתי גם לך וגם לרב אחר.

שאלתי היא האם כדאי שיהיו כופרים בארץ ישראל הקדושה ובזכות זה ובזכות השפעת הדתיים אולי יחזרו בתשובה ואם לא אז הם מטיפים לחילול שבת ברבים וכדומה. או שהם יהיו במדור הגויים שמה אף אחד לא ימנע מהם לחלל שבת וייתכן והם לא יהיו יהודים יותר.

תודה מראש ולילה טוב.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

ישראל אף על פי שחטא ישראל הוא.
אנחנו אוהבים את כל אחינו ודנים אותם לכף זכות בבחינת תינוקות שנשבו וכד'.
לכן נרצה את כל בני ישראל - בלי יוצאים מהכלל, כאן, כולנו יחד.
אנחנו יודעים שישובו בתשובה - אם לא הם אז בניהם וזרעם אחריהם.

לילה טוב!