ברשות הלוי 2

חדשות כיפה הרב דוד לוי 28/01/15 22:38 ח בשבט התשעה

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

בהמשך לשאלה הקודמת, אין נוהג קבוע וכל אחד עושה כרצונו בעניין כי אנחנו מזמנים הרבה פעמים בחבורות קטנות. השאלה היא לגבי דברים כאלה, האם אומרים ברשות הלוי או לא?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

כך נוהגים בישיבות לזמן בחבורות קטנות.

אבל בכל מקרה -
התשובה היא אותה תשובה - כל מה שאתה עושה בין כתלי הישיבה או מחוץ לישיבה עם חברים מהישיבה [- חובה] עליך לשאול את ראש הישיבה.

גם אם אף אחד לא שאל אותו לפניך וגם אם חבריך יצחקו עליך - חובה עליך לקיים את ההלכה - לשאול את ראש הישיבה.

בברכה ובהצלחה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן