בעיה שמטרידה אותי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/01/15 22:25 ה בשבט התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בת 22, גדלתי במשפחה חילונית כל חיי הייתי חילונית...

היו לי 2 קשרים רציניים בחיי וקיימתי יחסי מין בהם, עם אחד מהם אפילו הייתי צריכה להתחתן אך זה לא צלח ובסופו של דבר התבטלה החתונה.

כיום אני בתהליך של תשובה.. והכרתי בחור דתי מקסים אבל אני ממש מפחדת להיכנס איתו לקשר כלשהו כי אני מפחדת שהוא יפסול אותי בגלל שהייתי עם 2 גברים ולא יהיה מוכן לקבל אותי.

האם כדאי לוותר מראש על הקשר הזה?

תודה מראש.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם הוא לא ירצה בך אז הוא יפסול אותך מלכתחילה,

אם הוא נפגש ויודע את הרקע שלך אז הוא מודע לענין.

בכלל כדאי לך מאוד לא להתעסק יתר על המידה עם העבר, אם יש תשובה - השלילה נמחקת, ואם כך תרגישי כך גם תשדרי כלפי אחרים.

בברכה,

דני ארגמן