נישואין בדת היהודית

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 22/01/15 21:20 ב בשבט התשעה

שאלה

שלום רב,

רציתי לשאול מהו *המינימום* הנדרש כדי לקיים חתונה על פי ההלכה היהודית?

שמעתי כל מיני דברים (החל משני עדים וטבעת ועד לכתובה ומימוש היחסים...) והייתי שמח לדעת מהו הקונצנזוס.

תודה מראש,

בן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שני עדים. טבעת.חתן וכלה...רב מסדר קידושין.כתובה.שתי כוסות יין.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן