מוות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/01/15 23:28 יט בטבת התשעה

שאלה

שלום ושבוע טוב,

רציתי לשאול שאלה, היה לי חלום ביום שישי בלילה. בחלום היה משהו שאמר לי אם אני זוכר שנישאר לי עד שנתיים לחיות.

זה חלום שני. חלום ראשון היה לפני בארך 7 שנים ובחלום בן דוד שלי אומר לי שאסור לו להגיד אבל בגיל 36 אני ימות, ואחרקך באו ולקחו אותו אנשים ראים. ועכשיו זה חלום שני שמזכיר לי שנישאר לי עוד שנתיים אבל לא ראיתי מיזה הכול היה לבן. מה זה יכול להיות? מה אני צריך לעשות? ישמח לתשובה, המון תודה מראש

שבוע טוב

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

תמיד טוב להתחזק בתשובה, תפילה וצדקה שהם מעבירים את רוע הגזרה, כפי שאנו אומרים בתפילות יום הכפורים. על כן כל אדם צריך להתחזק בשלשת הדברים הללו, ועל כך הבטחנו הקב"ה שאם חלילה יש גזרה היא מתבטלת.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום