נשירת שיער

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/12/14 20:54 כו בכסלו התשעה

שאלה

שלום, יש לי נשירת שיער חמורה ביותר, כבר הרבה זמן, הלכתי לרופאים ועשיתי בדיקות דם אבל כלום לא עזר, הרופאים אומרים שאין כלום.. אני בטוחה שיש איזהשהי בעיה והשורש של השיערה מאוד חלש, והשיערות נתלשות בקלות.. שמעתי שכשיש לאדם בעיה אז הוא צריך לכוון עליה בתפילה, למשל אדם חולה צריך לכוון בברכת רפאינו.. יש איזה מקום בתפילה שאני יכולה לכוון שם בקשר לנשירה ? או פיתרון אחר שיכול לעזור לי בדחיפות ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר ברפאנו ואפשר ב"שמע קולנו".

חנוכה שמח
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום