פדיון הבן

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/12/14 13:34 כג בכסלו התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב ברצוני לדעת בני הבכור נולד ב20/11/14 יום חמישי בשעה 23:38 אחרי השקיעה מתי עלינו לעשות את הברית ? ובמידה וזה ביום ראשון אז בשעות היום או הערב ?... בכבוד רב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מזל טוב, תזכו להכניסו לתורה חופה ומעשים טובים.
הפדיון אי"ה ביום א' בשעות היום.

חנוכה שמח
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן