נקמה בשטן

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/12/14 10:49 כ בכסלו התשעה

שאלה

בס"ד שלום הרב. אני מרגיש צורך לנקמה בשטן כי אני מאמין שהוא האחראי לכך שאני המון פעמים פועל בניגוד לרצוני הפנימי והטהור,אני יודע שאם אני מגביר את הטוב בתוכי זה הכן פוגע בו אבל השאלה האם ישנה דרך מוחשית יותר שמותר לפעול בה כגון ,מכתב לקב"ה שבו אני אפרט כמה הוא רשע בעיניי ואיזה עונשים אני חושב שהוא צריך לקבל ,ואבקש מהקב"ה שיעשה זאת . מה הרב אומר על זה? תודה .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין אפשרות לנקום בשטן, הנקמה היחידה היא תוספת אורה ותורה, זה הדבר שמפריע ביותר לכל הכוחות הרעים בעולם, רק תוספת קדושה היא מועילה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
שבי דרום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן