הציונות הדתית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/12/14 12:21 ט בכסלו התשעה

שאלה

שלום וברכה לרב!

אני חי עם משפחה שיש בה לא מעט חרדים ואנחנו חיים בשלום והכל בסדר. לפעמיים יוצא לנו לפתוח את הוויכוחים הישנים על איזה ציבור הוא הצודק..הכל נעשה בצורה מתורבתת ונעימה ובסה"כ הוויכוח מאוד מעניין. מהשיחות איתם יוצא לי הרושם שיש הרבה גדולי דור לציבור החרדי ולציבור שלנו היה רק אחד הרב קוק שלשיטתם גם אותו בכלל לא הבנו נכון.הייתי רוצה לדעת ולעכוב ולהכיר מי היו גדולי הדור של הציונות הדתית מאז הרב קוק ועד היום אם הרב יוכל לרשום לי אני ישמח .בברכה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

הרוב היו רבני הציונות הדתית.
הרב ישכיל עבדי. הרב ניסים, הרב הרצוג, הרב צבי פסח פרנק, הרב עמיאל, הרב יעקב מאיר, הרב עוזיאל, הרב אונטרמן, הרב שפירא, הרב אליהו, הרב גורן, הרב עובדיה יוסף, ועוד עשרות רבנים כולם זצ"ל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן