כשרות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 18/11/14 13:54 כה בחשון התשעה

שאלה

שלום הרב.

מקרוגל חלבי ,שאינו בן יומו,שבו מחממים בד"כ מאכלים כשהם מכוסים בכסוי פלסטיק ,שהכניסו בו בטעות צלחת חלבית(לא בת יומה)ועליה חתיכת בשר.חממו את הבשר ללא כסוי.

מה דין הבשר? המקרו-גל? הצלחת? לספרדי

תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

דינו להכשיר את המקרוגל כמו שמכשירים אותו לפסח.

את הצלחת ניתן להגעיל כמו שמגעילים כלי זכוכית

בברכה דוד לוי
לבירור נוסף 098987548

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן