י

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/11/14 14:05 כד בחשון התשעה

שאלה

בס"ד שלום! אז ככה לפני שלוש שנים שהייתי בן קרוב לבר מצווה התחלתי להתחזק והחלטתי שאני עובר בכיתה ח לישיבה תיכונית מבית ספר חילוני בשנה הראשונה היה לי נחמד אבל לא יותר מזה אח"כ בכתה ט המשכתי אבל אז התחלתי להדגיש באמצע השנה שישיבה תיכונית זה לא מתאים לי מהזמן של השעות וגם בגלל הפנימייה שבמקרה שלי אני מחוייב להיות שם שרדתי את כתה ט ועכשיו אני ב י ואני פשוט נכנס לדכאון באופן קבוע ולא יודע מה לעשות אני רוצה מאוד לעזוב ולהמשיך לשמור על הדת בדרך שלי אבל אין לי אפשרות כזאת כי הוריי לא מסכימים לי בגלל ששיגעתי אותם מספיק שרציתי לעבור לשם ועכשיו אני תקוע וסובל שנה שעברה לא השקעתי בלימודים בכלל ונראה לי שהשנה הזאת תראה אותו דבר מה אתה חושב שעליי לעשות? להמשיך לדבר עם ההורים שיעבירו אותי מקום ,לסבול עוד שנה של דיכאון?

אני אשמח לתשובה ואם תרצה עוד פרטים אני ישמח לתת תודה רבה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור לך בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן