הוא לא סולח

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/11/14 02:26 כג בחשון התשעה

שאלה

שלום יש לי ידיד שפגעתי בו מאוד וביקשתי ממנו אינספור פעמים והתחננתי בפניו שיסלח לי אבל הוא לא סולח ולא רק שהוא לא סולח אלא הוא גם אמר שיקפיד עליי והוא איים עליי שההקפדה שלו תחסום אותי בהכל , מה עליי לעשות? אני חייבת לציין שניסיתי אינספור לפייס אותו וביקשתי ממנו אלף פעם סליחה בבקשה תעזרו לי בבעיה זו

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כדאי לבקש סליחה ג' פעמים בפני שלשה, שיעידו על בקשת הסליחה, ואם לא יעתר אין צורך להמשיך עוד.

שבוע טוב וחודש מבורך
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום